Menck m 154 "kaivinkone"/paalutus (1:39)

Jenkit, eurooppalaiset, linja-autot ja erilaiset työkoneet löydät täältä

Valvoja: FCMA Moderaattorit

JTA
Heller
Viestit: 17
Liittynyt: 19.09.2011 13.32

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja JTA » 12.07.2012 18.15

Ei voi muuta ku nostaa hattua, sen verran siistiä ja tarkkaa työtä :)

Samppa t
AirFix
Viestit: 183
Liittynyt: 26.08.2008 00.30
Paikkakunta: kuopio

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Samppa t » 12.07.2012 22.53

JTA kirjoitti:Ei voi muuta ku nostaa hattua, sen verran siistiä ja tarkkaa työtä :)
Kiitos :worshippy

Laahakauhaa aloin tehdä ja aika vauhdilla se etenikin. Alkuun näytti pahalta kun pellit ei meinannut tinaantua yhteen millään, pelti on kalvaanipeltiä ja vanhaa sellaista. Vaikka hioin jo heti aluksi pellin kirkkaaksi jostain syystä tahtoi silti hylkiä, vaan kyllä sen kasaan sain ja käytinkin sitten muuta peltiä toisiin osiin, kauhan pohja/sivut on tuota huonoa peltiä. Kynnet adaptereineen tein taas rautanaulasta kuten kasiparissakin oli tehty. Jälki on karkeaa ja huomenna saakin hioa ja viilata ym. Jännäilin että tuleeko kauhasta liian iso tilavuudeltaan mutta kyllä se aika liki sinne parin kuution tilavuuteen asettuu mitä noissa on ollutkin.

Pari kuvaa maltoin lopulta ottaa.

Kuva

Kuva

Semmosta.

Samppa t
AirFix
Viestit: 183
Liittynyt: 26.08.2008 00.30
Paikkakunta: kuopio

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Samppa t » 13.07.2012 20.14

Kauha alkaa näyttää tältä.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Ja kevennys...Tälle kaverille voi sitten vaikka valmiilla Menckillä ammentaa ruokaa.

Avatar
Petri Huhtala
Tamiya
Viestit: 2337
Liittynyt: 06.04.2008 21.53
Paikkakunta: Helsinki

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Petri Huhtala » 13.07.2012 23.08

Vetää hiljaiseksi kun katselee kuinka nätisti tuo metalli tottelee rakentajaa :thumbup:

Avatar
Jones
Moderaattori
Viestit: 2236
Liittynyt: 20.04.2006 01.00
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Jones » 14.07.2012 01.22

Kurreakin kiinnostaa kaivuri, eikä ihme ollenkaan. Mahtavaa työtä. :worshippy
Team Lentäjät

SABLE - Stash Acquired Beyond Life Expectation

Samppa t
AirFix
Viestit: 183
Liittynyt: 26.08.2008 00.30
Paikkakunta: kuopio

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Samppa t » 14.07.2012 16.51

Petri Huhtala kirjoitti:Vetää hiljaiseksi kun katselee kuinka nätisti tuo metalli tottelee rakentajaa :thumbup:
Kiitos :worshippy Välillä tottelee välillä ei :mrgreen: .
Jones kirjoitti:Kurreakin kiinnostaa kaivuri, eikä ihme ollenkaan. Mahtavaa työtä. :worshippy
Joo kurre katsoi ihmeessä että mitä se nysvää :D Kiitoksia :worshippy

Tänään tein vastapainon. Tulin siihen tulokseen että sen voi tehdä vaikka lyijystä, painosta ei kumminkaan ole haittaa ja kone ei näyttänyt kaatuvan taakse päin vaikka sinne lisäpainoa tulikin. Painoa tuli ehkä sellainen arviolta 200-250grammaa, noin suurinpiirtein. Lähinnä halusin kokeilla tuon lyijyn käyttäytymisen valettaessa, kuinka se matkisi mm. kirjaimet. Yleensä tullut valettua aina tina/lyijy seosta joten nyt kaytössä oli pelkkää lyijyä tai ainakin hyvin lyijy pitoista. Mietinnässä oli tehdä alkuperäinen kappale puusta ja ottaa siitä silikoni muotti. No en kumminkaan tehnyt niin vaan päädyin tekemään varsinaisen muotin suoraan puusta, tätä puolti oikeastaan se että tarvetta oli vain yhdelle kappaleelle joten muotin kertakäyttöisyys ei haitannut. Kirjaimet oli isoin haaste ja ensin mietin että sahaisin lehtisahalla ohuesta 1.5mm vanerista kirjaimet pois, aloin kumminkin miettiä että riittääkö syvyys että matkiiko lyijy varmasti kirjaimen jos se oli ollut matala. Tinalla muistelisin joskus tehneen niin ettei se ihan joka koloon menekään tai tietysti ilma reiät ym. vaikuttaa siihen. Sahasin lopulta kirjaimen aukot paksumpaan puuhun. Vaan kyllähän lyijy matki ja meni joka koloon, joten ihan hyvin olisi voinut olla kirjaiten kohdat matalat, ja oikeastaan ihan ensimmäisenä mieleen tullutta ideaakin olisin varmaan voinut käyttää, jossa olisin leikannut kartongista kirjaimet irti. Niin olisi tullut jo suoraan kirjaimista aika oikean korkuiset. No näistä sitä aina oppii kun kokeilee.

Jonkun sortin kuvasarja vastapainon teosta.

Kuva
Eli tässä on juuri valettu lyijy muotissa, muotti on aika nopeasti ja karkeasti kyhätty. Hyödynsin mm. polttopuuta saaden sisä puolelle kaarevaa muotoa. Kirjain puolen puun tein vetäen sirkkelinterään lautaa sivuttain, eli ei sahata lautaa poikki asti vaan aletaan vetää sitä sivulle jolloin sirkkeli ikään kuin jyrsii puuta tehden tuollaista kaarevaa uraa (tästä selityksestä ei kyllä kukaan tajunnu mitään :mrgreen: ) Tuossa jo hieman aloin purkaa muottia.
Kuva
Tässä näkyy kuinka hyvin lyijy meni kirjainten kohdalle, näytti hyvältä ja uskoin että tämä on kohtuu hyvin onnistunut valu. Olisi pitänyt käyttää koveempaa puuta noiden kirjainten kohdalla, kuusi puu tahtoi lohkeilla sahatessa kirjaimia lehtisahalla.
Kuva
Nyt muotit on kokonaan poistettu ja näkee kuinka korkeat kirjaimet ovat, eli ihan hätävarjelun liioittelua oli tehdä noin syvät. Tein myös painoon nosto korvakot jotka ovat nuo kolot tuolla päällä, siellä on pätkät ohuesta naulasta jotka jäi valun sisään osittain. Niihin saa nostoroppujen koukut kiinni.
Kuva
Viilaamisen ja hiomisen jälkeen alkoi näyttää tältä, hieman mietin että onko kirjaimet liian isoja tai teksti liian pitkä ehkä olisi hitusen voinut olla lyhyempikin. Tinaan nähden lyijyn työstö oli yllätys, kuinka pehmeää se onkaan ja jälkiä tulee helposti.
Kuva
Sitten maalia päälle. Tässä kyllä oikaisin kun en malttanut viritellä kynäruiskua vaan pohjamaalin harmaan päälle maalasin kilikalipullolla akryylimaalia, joka ihan himpun verran oli toisen sävyn sinistä, no täytyy katsoa miltä se paikallaan sitten näyttää kaiken vanhentelun ym. jälkeen. Teksti on tarkoitus maalata keltaisella, myös koneen muut koholla olevat tekstit ja numerot saa keltaista pintaan.

Pakoputken teko pönttöineen on menossa tällä hetkellä, niistäkin kahta versiota olemassa, kai alkuperäinen kahdella putkella jotka yhtyvät toisiinsa ilman pönttöä ja sitten näkyy olevan versioita pöntön kanssa. Nyt tulee pöntön kanssa tähän, V-8:sin ääntä pitää vähän hillitä :mrgreen:

Samppa t
AirFix
Viestit: 183
Liittynyt: 26.08.2008 00.30
Paikkakunta: kuopio

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Samppa t » 14.07.2012 22.05

Pakoputki tuli valmiiksi ja maalasin kirjaimia keltaisiksi, laitoin myös vastapainon paikalleen. Koholla olevien kirjainten maalaus piti olla ajatuksena helppo nakki, mutta käytännössä olikin enemmän kuin hankalaa. Yritin töpötellä kirjaimiin maalia, vaan ei oikein onnistunut sotkematta, ehkä maali jota käytin ei ollut parasta tähän hommaan, liian ohuttakin. Maalasin kirjaimet siveltimellä lopuksi, jälki ei ihan miellytä, täytyy katsoa päivän valossa tulosta. Tuntuikin että olisi kai ollut sama tehdä kirjaimet tarrakalvosta :roll:

Vaan kuvia laitan pakoputkesta.

Kuva
Putki pönttöineen on tehty alumiinistä, mm. neulontapuikoista. Se koostuu neljästä eri kappaleesta + kiinnikkeet.

Kuva
Pönttöön yhtyy kaksi ohuempaa putkea ja putkenpää on hieman paksumpaa. Meinasin ensin jättää putket ja pöntön aika uuden oloiseksi ja kiiltäväksi, että se olisi vasta melkeinpä vaihdettu. No tuokin kuvaa vähän uudempaa putkea, hieman väriä jo vaihtanut. Tummentelin sytkärillä putkea ja sillä saikin hienot värisävyt ja nokisen oloisen pään putkeen, ainut että heti koskieassa ne sitten lähti pois. Tein niin että en nykinyt putkeen kun olin sytkärillä sitä poltellut vaan sumutin lakan siihen päälle, oisi vaan saanut olla mattalakkaa ja hieman enempi jäädä kirkasta "metallia" näkyviin. Pöntön päätyihin jätin sorvatessa tuollaiset korkeammat kohdat saumaksi ja painoin metalliviilalla niihin ikäänkuin kaulien tuollaiset prässin jäljet. Joissain pöntöissä olen tuon tyylisiä nähnyt. Putken kulma tuossa edessä olisi saanut olla terävämpi ja selvästi 90asteen kulma, nyt tuo näyttää vähän spagetilta :mrgreen:

Huomenna vois yrittää virittää kauhan paikoilleen.

Samppa t
AirFix
Viestit: 183
Liittynyt: 26.08.2008 00.30
Paikkakunta: kuopio

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Samppa t » 16.07.2012 17.46

Eilissä päivänä/iltana sain koneen siihen kuntoon että pääsin testaamaan toimivuutta. Joitain puutteita ilmeni tai parannus tarpeita, niitä oli oikeastaan kolme. Puomin päässä oleviin väkipyöriin sorvasin syvemmät urat vaijerille ja tein väkipyörien ympärille kauttaaltaan "kaaret" jotka estävät vaijerin putoamamisen pyörältä, lähinnä näin käy jos vaijeri on löysällä. Toiseksi tein vinssikelojen väliin peltiset suojat jotka estävät vaijeria pääsemästä pois keloilta mm. silloin kun kauhaa heitetään ja vaijeri juoksee vapaana, ongelma oli että tahtoi sotkeutua akselin ympärille, mutta nyt sekin kunnossa. Kolmanneksi ongelmaksi osottautui laahakauhassa sijaitseva väkipyörä, erehdyin öljyämään sitä ja tuloksena oli että hiekka tarttui pyörään kiinni ja alkoi jumimaan sitä, pyörittelin väkipyörän porakoneen avulla herkästi pyöriväksi, mutta sitten ilmeni että vaijeri pääsi välillä putomaan pyörältä pois mennen väliin, no tämä ratkaistiin tekemällä tämänkin pyörän ympärille kaaret jotka pitävät vaijerin urassaan vaikkka se löysällä kävisikin. Kone toimii kyllä näiden ratkaisujen jälkeen hyvin ja eilen yöllä innostuin sillä hiekkaa kaivamaan, kaivoin karkkilaatikon verran tai siirsin pahvin päältä hiekkaa karkkilaatikkoon. Oli mielenkiintoista nähdä kuinka tuo laahakauha sukelsi hiekassa ja meni pohjia myöten. Touhusin muuten yöllä noilla koneen omilla valoilla ja niilä näki ihan hyvin tehdä töitä :D Otin muutaman kuvan yöllä, kameralle vaan koneen valot eivät tahtoneet riittää piti käyttää apuna taskulamppua.

Tänään innostuin maalaamaan taustaa, lähinnä oli tarkoitus tahdä sellainen joka kävisi myös maantien taustaksi. Ajattelin että äkkiä sen sutasee ja netistä etsii mallin vaan eipä löytyny mallia joka miellytti, no ajattelin että vedetään päästä, kyllä suomalaisen korpimetsän jotenkin turaa tehdä. Piti toppuutella itseäni ettei tästä nyt tällä kertaa taulua maalata vaan taustapaperi ja ei tarvetta käyttää montaa kymmentä tuntia tähän, usko meinas loppua kun kuusia yksityiskohtaisesti vähän tein ja kun huomas että pitää vielä metri maalata samoin, no 3.5h meni kun hoputin itseäni. Olisi vaan saanu olla yhtenäinen kartonki mihin maalata, nyt siihen tuli yksi sauma mutta kuten yritän omaan päähän takoa niin se on vaan taustana.

Kai tämä tältä osin tai tällä varustuksella oisi valmis, jos intoa riittää niin voi tehdä muita varustuksia, sen purkukuulan, kahmarin, junttaus vermeet ym...

Yökuvia alkuun

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Sitten kuvia taustan kanssa

Kuva
Johto vähän häiritsee joissain kuvissa.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Taustan kanssa saa olla vaan tarkkana ettein noita varjoja tulisi taivaalle :mrgreen:
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Tielaitoksen auto hiekkaa hakemassa :mrgreen:
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Siinä näkyy vielä lavastuspaikka ja taustakartonki.

Oiskohan pitäny kuvia vielä ottaa vaikka pelkän valkean taustan kanssakin.

Tällä hetkellä kyllä aika kaikkensa antanu olo ja mietteliäs, eikä oikein osaa sanoa mitään. :roll:

Avatar
Niko Lindström
FCMA member 2018
Viestit: 2505
Liittynyt: 20.02.2008 18.34
Paikkakunta: Vantaa.
Viesti:

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Niko Lindström » 16.07.2012 19.00

Huh Huh! Mitähän tähän menis sanomaan, aika uskomatonta työtä! Loistava malli kaikinpuolin, ton taustan kanssa se näyttää aivan oikealta laitteelta. Harvemmin on näkynyt sellasta mallia, joka näyttää ihan aidolta, mutta toimii vielä kauko ohjauksesta(ko). Loistava malli, maalipinta on juuri sopiva tällaiseen. Toivottavasti tämä nähdään jossain näyttelyssä!
FHRA S/SS 570 Driver.
"Well I Got The Throttle Wide Open, Both Wheels Left The Ground"
Lindström Racing - Stock Eliminator Drag Race Team.

Avatar
Janne Herajärvi
Tamiya
Viestit: 2327
Liittynyt: 27.12.2007 15.51
Paikkakunta: Kemi

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Janne Herajärvi » 16.07.2012 22.36

Kerrassaan hieno :worshippy Taustalla näkyvistä Sisuista voisit kertoa myös enemmän vaikka kuvien kera jos niistä ei jossain jo ole...

Avatar
Vesa Viitala
Hasegawa
Viestit: 1584
Liittynyt: 31.08.2007 01.45
Paikkakunta: Pori

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Vesa Viitala » 16.07.2012 23.54

Unbelievable :worshippy Ihan uskomattoman upeaa työtä kertakaikkiaan! Ja maalasit tuon taustankin itse? :shock:

Tämä on kyllä yksi hienoimmista pienoismalleista mitä ikinä olen nähny. Laitappa vielä videopätkää jotta nähdään miten tuo toimii. :)
If you can´t make it, fake it!

Avatar
maxres
AirFix
Viestit: 259
Liittynyt: 15.11.2010 20.26
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja maxres » 17.07.2012 11.09

Sen verran hieno malli on, että ihan hiljaiseksi vetää... :shock: :worshippy

Kuten edellä jo mainittiin niin Sisuistakin voisit vähän kuvaa laittaa jos niitä ei täällä ole jo jossain. :?:
Kuvia malleistani ja näyttelyistä TÄÄLLÄ

Samppa t
AirFix
Viestit: 183
Liittynyt: 26.08.2008 00.30
Paikkakunta: kuopio

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja Samppa t » 17.07.2012 12.01

Niko Lindström kirjoitti:Huh Huh! Mitähän tähän menis sanomaan, aika uskomatonta työtä! Loistava malli kaikinpuolin, ton taustan kanssa se näyttää aivan oikealta laitteelta. Harvemmin on näkynyt sellasta mallia, joka näyttää ihan aidolta, mutta toimii vielä kauko ohjauksesta(ko). Loistava malli, maalipinta on juuri sopiva tällaiseen. Toivottavasti tämä nähdään jossain näyttelyssä!
Kiitos :worshippy Joo letkuohjattava tämä on. Taito ei riitä tehä rc ohjausta ja akut ym. vie tilaa vaikka kai niitä laitteita pieniäkin jopa 1:87 rc vehkeitä tehneet. Tässä oon kyllä tyytyväinen siihen että noita moottoreita ei juurikaan näy päälle päin ja se onkin yksi minun rakentamisaate, että ulkonäkö tärkein ja tekniikka sitten, eli jos ei tekniikkaa saa nätisti piiloon niin sitten ei laiteta.
Janne Herajärvi kirjoitti:Kerrassaan hieno :worshippy Taustalla näkyvistä Sisuista voisit kertoa myös enemmän vaikka kuvien kera jos niistä ei jossain jo ole...
Kiitos :worshippy Sisuista tuo "niitti" ja tielaitoksen SR on ensimmäisiä automalleja joita olen tehnyt ja todella karua jälkeä ainakin läheltä katsottuna, mutta meni hyvin rekvisiittana :mrgreen: Voisin oikeastaan kokeilla kuvata nuo kaikki valmiit pyörillä olevat mallit maantienpätkällä ja katsoa samalla kuinka tuo metsätausta kävisi siihen.
Vesa Viitala kirjoitti:Unbelievable :worshippy Ihan uskomattoman upeaa työtä kertakaikkiaan! Ja maalasit tuon taustankin itse? :shock:

Tämä on kyllä yksi hienoimmista pienoismalleista mitä ikinä olen nähny. Laitappa vielä videopätkää jotta nähdään miten tuo toimii. :)
Kiitos :worshippy Joo taustan maalasin ja se kyllä onnistui yllättävän hyvin, ehkä tuo keskikohta taustassa vähän minua häiritsee kun sen puut nousi vähän liian ylös. Jotenkin minun omaan silmään tulee efekti että tämä kone ois jossain pienellä meällä tai kukkulalla kun katsoo taustaa. Maalaaminen on kyllä sellasta touhua että alkuun tuntuu että ei tule mitään ja sitten jossain vaiheessa alkaa tuntua että tästähän tulee vielä jotain ja niin tuntui tässäkin.

Pitäs kovasti treenata kaivaa että motoriikka kehittyy ja liikkeet tulee jouhevaksi kun kaivaa eikä tule ahaaelämyksiä että mitäs tässä nyt piti tehä :mrgreen: Parhaillaan voi neljää eri toimintoa käyttää sitten loppuu kädet, tai kuuttakin jos noita magneetteja hämmentää vielä sormenpäillä, mutta sitten on kyllä ukko sekaisin kun ei tarvii yhtä aikaa kaikkea käytössä. Niin videota varten meineen että pitäs olla jouhevaa, tekniikka kyllä sallii jouhevatkin liikkeet kyse on enää käyttäjän käsistä ja motoriikasta. En ole kyllä ikinä videoita laitellu minnekään kai youtube helpoin :roll:
maxres kirjoitti:Sen verran hieno malli on, että ihan hiljaiseksi vetää... :shock: :worshippy

Kuten edellä jo mainittiin niin Sisuistakin voisit vähän kuvaa laittaa jos niitä ei täällä ole jo jossain. :?:
Kiitos :worshippy Täytyy kai ruveta kuvaamaan nuo aiemmat mallit ja laittaa ne sitten esittelyyn tänne vaikka kaikki saman otsikon alle, oli ne Photo Bucketissa mutta ehkä voisi nyt kuvata paremmin. Niittejä tai nakkikoppi Sisuja on kaksikin.

pampula
Heller
Viestit: 43
Liittynyt: 01.06.2010 18.06

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja pampula » 03.08.2012 16.58

HUH HUH.. :worshippy :worshippy :worshippy ja sopivasti :screwy: :mrgreen: mutta kuitenkin :thumbup:
hmm..100% amatöör..

-Jeze.
Heller
Viestit: 2
Liittynyt: 23.07.2013 20.22

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja -Jeze. » 25.07.2013 19.00

Miten joku saa noin komeaa jälkeä aikaan :shock: aivan mahtavan näköinen laite jatka samaa rataa :thumbup: ja noista sisuista voisit kyllä laitella lisää kuvia kuten monet muutkin ovat sanoneet. :wink:

Avatar
rane
Heller
Viestit: 61
Liittynyt: 29.02.2012 03.14
Paikkakunta: Espoo

Re: Menck m 154 "kaivinkone" (1:39)

Viesti Kirjoittaja rane » 26.07.2013 00.43

Jumankauta! :shock: -Mykistyin....Kuva
-Hieno!
Kun älyttömät käskee haluttomat tekemään mahdottomat, syntyy projekti.

Jeep Grand Cherokee vm.-95
Oldsmobile 98 Luxury Sedan 425cid super rocket vm.-66

Samppa t
AirFix
Viestit: 183
Liittynyt: 26.08.2008 00.30
Paikkakunta: kuopio

Re: Menck m 154 "kaivinkone"/paalutus (1:39)

Viesti Kirjoittaja Samppa t » 06.04.2015 17.00

Paalutus varustus...

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Samppa t
AirFix
Viestit: 183
Liittynyt: 26.08.2008 00.30
Paikkakunta: kuopio

Re: Menck m 154 "kaivinkone"/paalutus (1:39)

Viesti Kirjoittaja Samppa t » 12.04.2015 19.05

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

]Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Avatar
Jones
Moderaattori
Viestit: 2236
Liittynyt: 20.04.2006 01.00
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Menck m 154 "kaivinkone"/paalutus (1:39)

Viesti Kirjoittaja Jones » 13.04.2015 02.37

Jukka Virtas-äänellä: "Tää on kyllä huikee" :worshippy
Team Lentäjät

SABLE - Stash Acquired Beyond Life Expectation

Avatar
Tuomas Seppälä
Hasegawa
Viestit: 1532
Liittynyt: 19.01.2005 10.33
Paikkakunta: Loimaa

Re: Menck m 154 "kaivinkone"/paalutus (1:39)

Viesti Kirjoittaja Tuomas Seppälä » 13.04.2015 21.13

Junttanpoo! Uskomaton vekotin :worshippy
www.facebook.com/tumbesgarage Hot rods & cool kustoms

Avatar
Jarkko Antikainen
Moderaattori
Viestit: 4672
Liittynyt: 28.09.2004 10.33
Paikkakunta: Masku

Re: Menck m 154 "kaivinkone"/paalutus (1:39)

Viesti Kirjoittaja Jarkko Antikainen » 14.04.2015 09.25

Kaunista jälkeä vaikka esikuvaa ei kauniina oikeiin toisaalta voi pitääkään.
Hieno malli!
Scale Models by Jarkko Antikainen
Täällä mikään valmistu.

Vastaa Viestiin