Austin Mini

Valvoja: FCMA Moderaattorit

Avatar
Samu Hyypiä
AirFix
Viestit: 212
Liittynyt: 15.06.2011 09.40
Paikkakunta: Uusikaupunki

Austin Mini

Viesti Kirjoittaja Samu Hyypiä » 16.06.2011 18.00

Tervehdys,

Päätin nyt rohjeta tännekin foorumille kirjoittelemaan, vaikka tässä vasta hiotaan rakennustaitoja, mutta soitellen sotaan...

En tiedä, miten tänne kuuluu kuvia laittaa, tai onko "Tamiyan Minit" joku sisäpiirin kilpailu tms. Mutta minulla olisi pari Tamiyan Miniä rakennettuna, joten laitanpa tänne. Samalla kokeilen tuota Fotki-sivustoa, kuinka kuvan linkitys toimii.

Ensimmäisenä Tamiyan Morrisista modattu Austin. Tämä pieni dioraama tuli tehtyä lahjaksi, ja on tietyn esikuvan mukaan yritetty rakentaa vuoden '70 tai '71 valokuvasta. Omistaja nojailee auton kylkeen kotipihansa portilla.

(Jos joku ihmettelee takarekkarin vieressä olevaa möykkyä, se on omistajan aikanaan asentama peruutusvalo. =) Referenssikuva oli takaapäin vain puolesta autosta, ja kävi myöhemmin ilmi, että toisella puolella kilpeäkin oli samanlainen valo :banghead: mutta malli jäi nyt näin.)

KuvaHosted on Fotki

KuvaHosted on Fotki

KuvaHosted on Fotki

KuvaHosted on Fotki

KuvaHosted on Fotki

Avatar
asco
Moderaattori
Viestit: 2728
Liittynyt: 01.11.2005 02.00
Paikkakunta: Raisio
Viesti:

Re: Austin Mini

Viesti Kirjoittaja asco » 18.06.2011 22.49

Tervehdys, ja tervetuloa sekaan!

Ihan oikein olet kuvat laittanut, linkitys on siis fotkissa toiminut. :thumbup:

Komias mini, penteles, todellakin! ja Mahtava dioraaman palanen sillä alustana. Hienoa. :)

Ei oo mikään sisäpiirin juttu, Minejä tehtiin Huolin pienoismallinäyttelyyn tämän vuoden toukokuun alkuun. Siellä noita oli kourallinen näytillä, ja olisi ollut kyllä hienoa saada tämäkin sinne riviin.

Ja näyttää sille että noita minejä tehdään edelleen jossain märin, keskeneräisiä projekteja lienee useampikin jotka eivät tuonne ehtineet ja sen jälkeen aloitettujakin...
Kai Keskinen - Model Car Heaven
---------------
Miks mikään ei etene..?

Avatar
Samu Hyypiä
AirFix
Viestit: 212
Liittynyt: 15.06.2011 09.40
Paikkakunta: Uusikaupunki

Re: Austin Mini

Viesti Kirjoittaja Samu Hyypiä » 20.06.2011 07.57

Okei, no hyvä homma. Minulla olisi yksi "raato-mini" vielä dioraamana. Täytyypä lisäillä se tässä lähiaikoina...

Avatar
Petri Huhtala
Tamiya
Viestit: 2340
Liittynyt: 06.04.2008 21.53
Paikkakunta: Helsinki

Re: Austin Mini

Viesti Kirjoittaja Petri Huhtala » 20.06.2011 08.48

Malli on oikein hyvä ja esittää käytössä kulunutta yksilöä loistavasti. Alustakin toimii hienosti ja tukee mallia. Figuuri taitaa olla kokonaan omaa käsialaa? Tamiyan mini on hyvä malli, vaikka vähän vanha sarja jo onkin. Onhan siinä omat pikku koukkunsa, mutta muoto on mielestäni aika hyvä. Ministä on moneksi ja sellainen on omallakin pöydällä tekeytymässä ralliautoksi.

Avatar
Samu Hyypiä
AirFix
Viestit: 212
Liittynyt: 15.06.2011 09.40
Paikkakunta: Uusikaupunki

Re: Austin Mini

Viesti Kirjoittaja Samu Hyypiä » 20.06.2011 13.13

Petri Huhtala kirjoitti:Malli on oikein hyvä ja esittää käytössä kulunutta yksilöä loistavasti. Alustakin toimii hienosti ja tukee mallia. Figuuri taitaa olla kokonaan omaa käsialaa? Tamiyan mini on hyvä malli, vaikka vähän vanha sarja jo onkin. Onhan siinä omat pikku koukkunsa, mutta muoto on mielestäni aika hyvä. Ministä on moneksi ja sellainen on omallakin pöydällä tekeytymässä ralliautoksi.
Kiitoksia (molemmille). Kyllä, figuuri on omaa käsialaa. Piti tosiaan muuttaa ratti vasemmalle ja moottoria "down-tuunata" cooperista. Samoin muutamia muita pikkumuutoksia oli Morrisista Austiniksi. Moottorista ei kyllä nyt ole kuvia...

Mini on tyylikäs klassikko, pitääpä odotella ralliauton valmistumista =)

Vastaa Viestiin