Sivu 1/1

Revell ZZ Top Eliminator

Lähetetty: 27.12.2017 21.21
Kirjoittaja Janne Herajärvi
Uusintapainos tästä ZZ Top:in Eliminator:ista tuli vasta markkinoille, kyseisen bändin musiikkiakin on tullut kuunneltua hartaasti ja lujaa :mrgreen:
Paljon punaista muovia nam :D Vanhoiksi muoteiksi suht skarppia valua.. Decali-arkilla ei ihmeellisyyksiä vaan juuri se tarpeellinen.. Osien kromaus priimaa.. Kyllä tästä esikuvanmukaisen rouhean hot rodin rakentelee jos ei muutakin.. Laatikon kansi on melkein suora kopio ZZ Top Eliminator levyalbumin kannesta, ja onhan se magee :thumbup:

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Re: Revell ZZ Top Eliminator

Lähetetty: 01.01.2018 13.50
Kirjoittaja Henri Poutala
Tämähän on hankittava

Re: Revell ZZ Top Eliminator

Lähetetty: 29.12.2018 15.46
Kirjoittaja SpWa
Pieni varoituksen sana tästä sarjasta, jos haluaa rakentaa Eliminaattoria vastaavan mallin.
Oikeassa Eliminaattorissa on chevyn 350 pikkulohko ja TH350 automaatti sekä fordin 9" perä.

Revell on laittanut sarjaan pontiacin pikkulohkon, manuaalilaatikon yhdistettynä vanhaan "torque tube" -tyyppiseen kardaaniin/perään. Tuo taitaa olla mahdoton toteuttaa oikeasti.
Takajousitus on sentään oikea poikittainen lehtijousi. Moottorista puuttuu jakopää ja vesipumppu, mutta hihnapyörät on kekseliäästi kiinnitetty suoraan lohkoon. Lisäksi Iskarit ja jarrpääsylinteri puuttuvat. Onneksi pakoputki, vanteet, decalit, venttiilikopat ja ilmanputsari ovat oikeat samoin kuin sisustus. Etujousituksesta ei ole tietoa, toivottavasti sarjassa se on kutakuinkin oikein.

Sarjasta saa ulkoisesti oikeannäköisen mallin jos se riittää.

Revelliltä olisi odottanut paljon enemmän kun sillä on monia asiallisia malleja kuten impalat, camarot, coronetit ja chargerit.