Sivu 1/1

Revell Fast&Furious '70 Charger

Lähetetty: 23.11.2016 00.44
Kirjoittaja Joni Kuitto
Onko sarjassa mukana muita moottori vaihtoehtoja kuin tuo remmiahdettu Hemi?
Ja onko siinä vain sellainen konepelti,jossa on valmiiksi tuo remmiahtimen reikä, vai saaako vaihtoehtoisesti tehtyä ns. Iskän kaverin vanhan auton?
Tuolla iskän kaverilla oli kuulemma 80-luvun alussa alkuperäinen Suomi -auto 70 Charger , joka oli alkuperäinen sininen metaalhohto ja varustettuna ehjällä vinyylikatolla ,oottorina 383 ja 727 automaatilla. Kolmen vuoden rakentelun tuloksena hieno micro flake/candy punainen ,ja se alkuperäinen ehjä musta vinyyli katto edelleen paikallaan. Oottoriksi oli vaihtunut 440 sixpack ja 727 laatikko. Kaikki alustassa tietysti mäpikähtynä ja vanteina tietysti leveemmät 5-puola cragarit (suht paljon sarjan vanteita muistuttavat).
Onko muuten vakio sisusta vai ainoastaan kaareet ja etupenkit vai onko siihenkin vaihto-ehtoja?
Eli jos joku sarjan ostaneista kertois mitä sisältä löytyy? Tai vaikka ottais kuvia osista....

Re: Revell Fast&Furious '70 Charger

Lähetetty: 04.01.2018 19.25
Kirjoittaja Erik Terävä
Hmm...
siis en nyt tiedä juuri tästä mallista mitään.
Eli en siis sitä omista, muttta...

Mielessäni kaivertaa sellainen pikku nippelitieto ameriikan lehdistä, että oliko nämä "elokuva autot" sellaisia, että ne olisi jostain metallimalleista kopsattuja?
Eli niiden korien suhteet ovat hieman "ei todenmukaiset".

Kellään tietoa?

.erik

Re: Revell Fast&Furious '70 Charger

Lähetetty: 04.01.2018 19.43
Kirjoittaja Sami Pennanen
Revellin 69 Chargerissa ainakin kaikki nuo vakio-osat sekä 440 mylly. Löyty muistaakseni myös jotain kisaosaa ja Cragarin vanteet. Äkkivilkasulla korissa ei muuta eroa, ku takavalot. Tietävämmät korjatkoon.

Re: Revell Fast&Furious '70 Charger

Lähetetty: 04.01.2018 20.34
Kirjoittaja Niko Lindström
Maski noissa on erilainen, '70 maskia kiertää paksu krominen kehys mitä ei ole noissa vanhemmissa malleissa ollenkaan. Ei sillä että itsekään olisin tiennyt, jos kaveri ei olis hieman antanut palautetta kun en tunnistanut hänen suosikkiautoihin kuuluvia Chargereita viimekesänä. :mrgreen:

Tää kyseinen Fast & Furious versio ei pohjaudu mihinkään Diecastiin vaan se on ihan uusilla muoteilla tehty sarja, joka kuulemma muistuttaa enemmän Revellin Pro Modeler sarjan Chargereita kuin metallimallia. Toi Pro Modeler sarjahan on pidetty aika hyvälaatuisena ja ihan hyvältähän tääkin sarja näyttää ainakin kuvien perusteella.

Kuva

Re: Revell Fast&Furious '70 Charger

Lähetetty: 04.01.2018 21.27
Kirjoittaja Mikko Valkeapää
Pohjautuu samoihin muotteihin kun 68 ja 69. Eli laadukasta tavaraa sisällä.

Tässä ff versiossa on vain nuo ff version osat. Eli sisusta on jollain erillisjakkaroilla ja tuunatuilla oviphveille sekä takapenkki puuttuu kokonaan.

Moottorina vain hemi ja tuo reiällinen konepelti.

Vähän semmonen maku jäi et tehtiin eka tää et hätäsinmät (minä mukaan lukien) osti 70 mallim heti kun sai ja sit kun jäi harmittaa et tästä ei saa mitääb fiksua(=vakio) tehtyä niin oli hommattava tuo vakio sarja joka nyt ilmestyi. Täysin samaan pohjautuva mut siinnä on vakio sisusta ja suora konepelti. Sen moottori vaihtoehtoja en ulkoa muista. Mutta itse lähtisin liikkeelle vakio autosta jos katu autoa tekemässä ja vaihtaa sit vaan vanteet mieleiseks.

Re: Revell Fast&Furious '70 Charger

Lähetetty: 07.01.2018 12.02
Kirjoittaja Janne Herajärvi
Tässä FF versiossa on vääränmallinen takavalopaneeli, jos haluaa tehdä orginaalia muistuttavan mallin 70 chargerista.. Elokuvassa auto oli ilmeisesti tehty 69 vuosimallista vaihtamalla 70 mallin keula tilalle, joten sinällään se on oikein jos tästä tekee juuri FF mallin... Itsellä korin osat on jo maalattuna poikkeavalla värillä, joten mun pajasta tulee jotain ihan muuta kuin musta FF versio :thumbup:

Re: Revell Fast&Furious '70 Charger

Lähetetty: 18.01.2018 00.59
Kirjoittaja SpWa
Chargeriin saa hartsisen R/T muutossarjan, jossa on scoopillinen konepelti, takavalopaneeli ja takapenkki.

http://hartspartsresin.com/product/rev- ... r-rt-conv/

Omasta sarjastani meinaan tehdä pro streetin koska vain takarenkaat pitää vaihtaa isompiin.