B-ryhmäläisiä resiinistä, osa I: 1/24 Celica Twin Cam Turbo

Tällä alueella esitellään laatikoiden sisältöjä, ei siis itse rakenteluprojekteja tai valmiita malleja.

Valvoja: FCMA Moderaattorit

janman
Heller
Viestit: 34
Liittynyt: 22.02.2013 21.26
Paikkakunta: Helsinki

B-ryhmäläisiä resiinistä, osa I: 1/24 Celica Twin Cam Turbo

Viesti Kirjoittaja janman » 14.08.2014 14.53

Sain käsiini parisen viikkoa sitten kaksi resiini/multimedia -sarjaa B-ryhmän ralliautoista, rallin Kulta-ajalta. Ensimmäiset tämäntyyppiset mallit koskaan hyllyssäni. Model Project/Bermat Lancia Delta S4 saapui ensin (tästä olikin puhetta toisaalla), mutta siitä myöhemmin.

Mallisarjana "Scuderia Italia.Lab" -merkkinen sarja on yksinkertaisesti kaunis. Kuten jo todettua, täysin resiinisestä pienoismallista minulla ei ole kokemusta, after market-osista sitäkin enemmän. Jos ensimmäistä resiini-sarjaa halajaa, tässä on hyvä ehdokas. Myöhemmin esiteltävä Delta S4 ei sitä ehkä useimmille ole...

Kaikki osat ovat hyvin laadukkaasti toteutettuja. Resiiniset suurimmaksi osaksi pinnaltaan sileitä ja tarkasti valettuja, flashia jonkun verran, mutta helposti poistettavissa. Etsi-osia on kolme arkkia, joista tosin pienin (jos ohjeet sisältävältä CD-romilta oikein muistan) sisältää korvaavia osia. Isoin arkki on paksumpaa materiaalia. Siirtokuvat näyttävät hyviltä ja ovat Kankkusen '84 Portugal-autoa varten. Mukana myös RAC-decalit, mutta näistä ei mainita mitään, eikä alusta/rengastus matsaa tässä tapauksessa.

Kuva

Kori ja alusta ovat karkkia silmille. Hienosti valuttuja ja yksityiskohtaisia.
Kuva

Kuva

Kuva
Viimeksi muokannut janman, 14.08.2014 15.08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

janman
Heller
Viestit: 34
Liittynyt: 22.02.2013 21.26
Paikkakunta: Helsinki

Re: B-ryhmäläisiä resiinistä, osa I: 1/24 Celica Twin Cam Tu

Viesti Kirjoittaja janman » 14.08.2014 15.03

Moottori vaihdelaatikkoineen on kuin taideteos. Kojelauta ei jää kauas. Moottorin detalji-osat ovat suureksi osaksi valkometallia (jopa suurin osa liitimistä, sis. Aeroquip -liittimet on sisällytetty sarjaan!), paljon mukana letkuja, elektroniikka-boxeja ym. Alustan tukivarret ja McPhersonit ovat myös valkometallia ja laadukaasti toteutettuja.

Kuva

Kuva

Resiini-osat ovat ilo silmälle. Renkaatkin ovat tätä materiaalia, mutta mustana.

Kuva

Kuva

Vastaa Viestiin