amt T547 - New Chevy Drag Van

Tällä alueella esitellään laatikoiden sisältöjä, ei siis itse rakenteluprojekteja tai valmiita malleja.

Valvoja: FCMA Moderaattorit

Avatar
asco
Moderaattori
Viestit: 2727
Liittynyt: 01.11.2005 02.00
Paikkakunta: Raisio
Viesti:

amt T547 - New Chevy Drag Van

Viesti Kirjoittaja asco » 23.09.2012 22.38

Tällaisen sain käsiini kun hain kimppaprojektinamme olevaan Vantasyyn paria osaa - tuli sitten koko setti...

Tämän Vantasyna nyt viimiesimpänä julkaistun amt:n Chevy-pakun suht täydellinen historia on täällä: http://koolestkruzers.smileyforum.net/t ... e-histoire Ainoa ongelma on historiikissa käytetty ranskan (?) kieli jota harvempi meistä hanskaa, mutta yhtä kaikki, kuvinakin erittäin kiehtova juttu.

Jos jollakulla on tuollaisen camper-mallin katto ja / tai noita sisustanpaloja, saa ilmoittautua välittömästi...

Mutta nyt siis keskitymme tähän settiin:

Kuva

Kyseessä on kitti josta saa kuvissa näkyvän kiihdytysversion lisäksi tehtyä vakion joko umpikyljillä tai ikkunoilla, surffimallin rantaelämään ja vaikka huoltoauton varikolle työntölevyineen ja kattovilkkuineen. 4-in-1 siis toisin sanoen. Optioina mainostetaan jo laatikon kyljessäkin vaikka mitä härpäkkeitä:

Kuva

Kori itsessään on kuten Vantasyssäkin, mutta kyljet ovat auki ja myös konepelti on irtonainen jo alunperin. Myös takaikkunat ovat tässä vielä auki, Vantasyssä myös ne on jo valettu umpeen. Oikein tarkkaan kun katsoo vantasyä sisältä, näkee nämä muutokset. Ikkunanrajat erottuvat takaovissa ja kylkipalojen kiinnitys näkyy korin sisäpuolelta. Kattoluukulle ja ärivaloille ei ole koloja kuten vantasyssä on.

Kuva
Kuva
Kuva

Tässä sitten osa-arkit. Pikaisesti lueteltuna erot Vantasyyn ovat vakiopenkit, saranoitu konepelti, eturipustukset (Vantasyssä tulee myös nämä vanhat mukana), kattovilkut, etuspoileri, työntölevy, turvakaari, kattovilkut, surffilaudat, kattoteline, leveät pelti- ja 5-puolavanteet, slicksit, korotetut takajouset, etuvalojen peitelevyt, vetokoukun kuula (vetokoukun runko tulee vantasyssä mukana), sivuputket vakiokoneelle, ahdettu 454 hirvittävällä imutötteröllä ja rajuhkoilla pakosarjoilla. Muokattuja osia korin lisäksi alustalevy. Vantasyssä mukana tulee pala jolla pystyisi paikkaamaan lattiassa olevan reiän, mutta sitä reikää ei enää ole. Tässä alustassa vielä on, ja mukana tulee myös pala jolla vakiokoneen reiän alustasta saa paikattua keskimoottorisovelluksessa.

Vantasyssä tulee sitten custom -etujakkarat ja uudet, paremmat renkaat, uudet eturipustukset ja feikkikylkiputket, takaikkunaritilä, kattospoileri ja alakylkeen sijoitettavat levikepalat mukana sellaisina osina joita ei tässä vanhassa kitissä vielä ollut.

Valitettavasti tästä sarjasta jonka nyt käsiini sain, puuttuu se 454 ahtimineen päivineen, mutta imutötterö katolle on ja pakosarjat.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Ohjeet jotka mulle tän laatikon mukana tulivat, ovat edellisestä versiosta. En tiedä onko tämä jossain kohtaa jonkun harrastajan varastoissa viimeisen 30 vuoden aikana sekaantunut, vai onko nämä oikeasti olleet alunperinkin paketissa mukana. Hullulta tuntuu, mutta osat etuspoileria lukuunottamatta ilmeisesti samat näissä painoksissa.

Kuva
Kuva
Kuva

Strip'n'Surf -malli tunnettiin myös nimellä SuperVan!:

Kuva
Kai Keskinen - Model Car Heaven
---------------
Miks mikään ei etene..?