Sivu 1/1

Renaissance 1/24 Porsche 935 K3 '79 Le Mans

Lähetetty: 05.03.2012 09.45
Kirjoittaja Niko Niemi
Pikainen laatikonsisuskuvaus Renaissancen valmistamasta '79 Le Mans voittajasta. Paketointi on normaalia Renaissancea, ruskea pahvilaatikko, jonka päässä liimattuna tunnistelappu.

Kuva

Kori on ehkä melko tyypillistä Renaissancea, olisin ehkä toivonut, että hiukan parempaan olisi E. Dhont pystynyt lähinnä pinnanlaadun suhteen. Valmiista mallista nähtyjen kuvien perusteella tästä saa kuitenkin tehtyä mallin, joka muistuttaa esikuvaansa hiukan enemmän kuin etäisesti. Valupurseita ja muuta siivottavaa kyllä riittää.

Kuva

Kuva

Kuva

Mallin mukana tulee erilliset ovet, eli jos tuntee pakottavaa tarvetta silpoa ovet auki, on se pykälää helpompaa. Tosin mun yksilössä on toisen oven ikkunan karmi saanut paketoinnin yhteydessä "hiukan" siipeensä.

Kuva

Pohjalevy ja turvakaari, siivottavaa riittää ja alustassa ei tyypilliseen hartsimallitapaan ole juuri mitään detaljia.

Kuva

Renkaat ja vanteet. Renkaat täyttää minimivaatimuksista sen toisen, eli ovat mustat. Vanteet näyttävät olevan ihan ok, eiköhän noista maalin ja siirtokuvien avulla saa BBS:n näköiset. Takavanteen koko on muuten aikoinaan ollut aika julma 19", ei ihan jokaisessa katuautossa tuohon aikaan vielä käytetty tollaisia läskejä.

Kuva

Kuva

Loput hartsiosat, turboa hukkaporttia, moottorin alapuoli ja muuta pikkuhilpettä. Luonnollisesti myös kojelauta ja penkki. Ihan ok tavaraa.

Kuva

Kuva

Siirtokuvat ovat laadukkaan näköiset interdecalilla painatetut. Ei moittimista tässä vaiheessa, aika näyttää sopivuuden.

Kuva

Lasit luonnollisesti tyhjiömuovatut, takalasi ja tuulilasi tuplina mahdollista sössimistä varten. Pitää yrittää saada osumaan ekalla ja käyttää toiset 911 Carreraan. Kremer- tekstillä olevat on päällimmäistä takalasia varten.

Kuva

Syövyteosia on melko paljon. Pääosin näyttäisivät olevan ihan käyttökelpoista tavaraa ja kaikki tärkeät detaljit lienevät paikalla. Etulokareiden päällä olvet ritilät hiukan mietityttävät, mutta kai ne jotenkin saa onnistumaan.

Kuva

Jotain pikkudetaljeja, muutama sorvattu katkaisija, akselit, ajovalojen pohjat jne. Ei kommenttia tässä vaiheessa, ihan hyvältä näyttävät.

Kuva

-Niko

Re: Renaissance 1/24 Porsche 935 K3 '79 Le Mans

Lähetetty: 05.03.2012 09.54
Kirjoittaja Jones
Kas kas. Täähän näyttää ihan mallilta Black Boxiin verrattuna. :mrgreen:

Re: Renaissance 1/24 Porsche 935 K3 '79 Le Mans

Lähetetty: 05.03.2012 22.57
Kirjoittaja Petteri Nyholm
Auts, ei ole renkaissa ihan muotin kohdistus mennyt niinkuin Strömssössä, äärimmäisen kulunutta ilmaisua käyttäen.

Vielä näyttää muilta osin ihan ok:lta mutta kyllä se siitä kun alkaa rakentamaan.

... eli siis totuus paljastuu :mrgreen: