Kuvia Classic GP -malliauto kisasta, Vihti miniland 18.4.

Yleistä keskustelua mallailuun liittyvistä yleisistä asioista. Keskustelu rakennussarjoihin liittyen rakentamisen alle.

Valvoja: FCMA Moderaattorit

Avatar
Rami99
Heller
Viestit: 14
Liittynyt: 09.11.2012 20.02

Kuvia Classic GP -malliauto kisasta, Vihti miniland 18.4.

Viesti Kirjoittaja Rami99 » 24.04.2015 08.59

Ohessa linkki kuvagalleriaan Vihdin minilandissa järjestetystä Classic GP -kisasta.

Klik-klik!

Kyseessä ura-autoilun 1/32 ja 1/24 malliautoille tarkoitettu "hupikisa", jossa kalusto on sekä esillä näyttelyssä, että niillä myös kisataan päivän aikana 4-kaistaisella ja n.30m pitkällä puuradalla.

Pääosin kalusto on esikuviltaan iäkkäämpää kilpuria, mutta myös hyötyajoneuvoille, sekä luokittelemattomille kulkuneuvoille on omat luokkansa. Vaikka jokaisella pelillä ajettiinkin radalla kilpaa, on tapahtuman luonne kuitenkin enemmän hauskanpitoon painottuva ja etenkin nämä erikoisluokkien pelit ovat aina suurimpia hittejä. Tänä vuonna yleisöäänestyksen voitti traktori heinäpaali kuormineen, vaikka se taisi olla koko päivän (ja kaikkien aikojen) hitain peli.

Classic GP -tapahtumaa on järjestetty vuodesta '12 lähtien keväisin ja syksyisin, ja se on yksi suosituimmista kotimaisista malliauto tapahtumista.

(malliauto = ura-auto, jonka kori on tehty rakennussarjasta tms. tai se on valmiiksi tarkoin mallinnettu todellisesta esikuvasta.)

Avatar
Rami99
Heller
Viestit: 14
Liittynyt: 09.11.2012 20.02

Re: Kuvia Classic GP -malliauto kisasta, Vihti miniland 18.4

Viesti Kirjoittaja Rami99 » 24.04.2015 11.07

Syksyn GP:n päivämäärä lyödään lukkoon kesän aikana, siitä aikanaan tarkemmin.
Mutta huhuilen jo nyt, että jos täältä staattisten mallien parista löytyisi jäseniltä mielenkiintoa osallistua, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä, mulla on kaupan vaihtelevasti käytettyjä 1/24 alustoja tekniikoineen ym.
Ja jos haluaa tulla ensin vain kokeilemaan lajia, niin kaikenlaisia lainapirssejä on aina ollut hyvin tarjolla ja lajin parissa pyörivä väki on erittäin vastaanottavaista sorttia.

Vastaa Viestiin