Malliston Pienoiskisa III 8.12.2018

Tapahtumia on pitkin vuotta, täältä löydät niistä tietoa tarkemmin

Valvoja: FCMA Moderaattorit

Avatar
Petri Hiltunen
Hasegawa
Viestit: 1717
Liittynyt: 16.11.2004 15.04
Paikkakunta: Lahti

Malliston Pienoiskisa III 8.12.2018

Viesti Kirjoittaja Petri Hiltunen » 21.09.2018 10.46

Hyvää syksyä mallarit!

Malliston kivijalkakauppa juhlii joulukuun alussa 3-vuotissynttäreitään, ja tämän juhlan kunniaksi kaupallamme tapahtuu lauantaina 8.12.2018 osoitteessa Rautatienkatu 16 (sisäpiha), Lahti.

Tällöin kaupalla on huikeita tarjouksia ja Highlight Model Studio myymässä tuotteitaan. Samalla järjestämme tiloissamme Malliston Pienoiskisa III:n, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.
__________________________________________________________________________

Kisa on nimensä mukaisesti supistettu. Luokkia on neljä: Autot (Autot, raskas kalusto, kaksipyöräiset. Kaikki mittakaavat), lentokoneet (Kaikki lentolaitteet, kaikki mittakaavat), sotilaskalusto (Kaikki sotilaskalusto, tela-ajoneuvot, pyöräajoneuvot, tykit, aseet. Kaikki mittakaavat) ja muut (Kaikki edellämainittuihin luokkiin sopimattomat, esim. dioraamat, figuurit, vesialukset, fantasia/scifi. Kaikki mittakaavat). Jokainen osallistuva mallari voi tuoda yhden mallin per kilpailuluokka, eli maksimissaan mallarilla voi olla kisassa neljä mallia.

Ennakkoilmoittautuminen on erittäin suotavaa ja se päättyy 7.12.2018 klo 17:00.
Ilmoittautuminen tapahtuu pienoismallit.netissä -> http://www.pienoismallit.net/tapahtumat ... sa/luokat/
__________________________________________________________________________

Kisan tuomaroinnin hoitavat kisaan osallistujat. Jokainen saa mallin tuodessaan äänestyslapun, johon merkitsee mielestään parhaan mallin jokaisesta luokasta. Omaa malliahan ei tietenkään äänestetä… ;) Äänestyksen päätyttyä laskemme äänet ja näin luokan voittaa eniten ääniä saanut malli. Toiseksi tulee toiseksi eniten ääniä saanut jne. Tasapelin sattuessa heitämme kolikkoa.

Jokaisessa luokassa palkitaan myös paras juniori (alle 17v).
__________________________________________________________________________

Kisamalleja voi tuoda paikalle klo 09.00–10:00 ja kisan tulokset julkistetaan klo 13:00. Kisamallit voi viedä halutessaan pois palkintojenjaon jälkeen, kuitenkin viimeistään klo 14:00. Tapahtuma ja kauppa on avoinna yleisölle klo 10:00–14:00.

Osallistuminen ei maksa mitään ja tapahtumassa on kahvitarjoilu.