Sivu 1/1

Malmin Mallitapahtuma 2016 ***PERUTTU***

Lähetetty: 23.06.2015 10.20
Kirjoittaja jtykkyla
Terve.

Nyt muistan ilmoitella tällekkin sivustolle tapahtumasta, joten ensi vuoden Malmin Mallitapahtuma järjestetään Malmin VPK:n tiloissa(Askartie 8). Käytössä on yli 100 neliötä tasaista lattiapintaa jolloin saamme mallit hyvin näytille sekä kaikki kauppiaat samaan paikkaan eikä tämän vuotista ahtautta toivottavasti tule. Itse tapahtuma on 6 - 9.5.2016 ja lisäilen tirtoja sitä mukaa kun saan niitä järjestettyä.

T:Jari

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016

Lähetetty: 23.06.2015 11.54
Kirjoittaja Jones
Tälle iso :thumbup: .
Ps. pääseekö paloautoihin tutustumaan kans?

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016

Lähetetty: 23.06.2015 21.09
Kirjoittaja Jarkko Antikainen
Malliralli tulee olemaan myöskin paikanpäällä radan kanssa.

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016

Lähetetty: 27.06.2015 11.51
Kirjoittaja jtykkyla
Terve.

Tapahtuma pidetään Malmin VPK:n tiloissa joka sijaitsee keskellä Malmia. Paikalle pääsee helposti junalla tai linja-autolla. Jos tulee junalla niin Malmin asemalle pysätyvät lähijunat: K. I, N ja T. (Juna-asemalta noin 500m näyttelypaikkaan. Linja-auto pysäkki sijaitsee noin 500m päässä paikasta jossa pysähtyvät lihja-autot: 69, 70, 70T, 73, 73N, 76A, 77A, 519, 520. Bussipysäkiltä näyttelypaikalle on noin 500 metriä.

Tapahtumassa mukana myös Hotelli Avion, jossa on muutamia huoneita alennuksella Malmin Mallitapahtumaan osallistuville. Hinnat ovat: 1 hh 72 €
2 hh 92 € / koko viikonloppu, sisältäen aamiaiset. Varaukset on tehtävä viimeistään 28.4.2016 mennessä ja varausta tehtäessä muista mainita Malmin Mallitapahtuma jolloin saat alennukset käyttöön.

Mallien esille tuoville hinta on sama kuin tanäkin vuonna (2015), eli 3€/malli. On sinulla yksi (1) tai kymmenen (10) mallia. Ennakkoon voi ilmoittautua 4.5.2016 mennessä, samaan tuttuun osoiteeseen malli.tapahtuma@gmail.com.
Kun tuot mallit paikan päälle niin saat rannekkeet tapahtumaan samalla.

Mukana tapahtumassa on myös Malmin VPK. He esittelevät kalustoaan (tutustuminen paloautoihin) sekä yleisö pääsee myöskin halutessaan harjoittelemaan alkusammutusta palokunnan opastuksella kumpanakin näyttelypäivänä. (Kelloaikaa jolloin tämä tapahtuu ei ole vielä lyöty lukkoon mutta laitan sen heti kun saan sen sovittua)

Pienoismalli puolella ovat luokat samat kuin vuonna 2015, eli:


AUTOT:
- Normaalit (Custon, vakio ym)
- Raskas kalusto
- Kilpa-autot (kaikki joissa numero autossa)

LENTOKONEET:
- Mittakaava 1/48 ja suuremmat (1/32 jne)
- 150 ja pienenmmät (1/72 jne) pienemmät

VESIALUKSET:
- Ei luokkajakoa

SOTILASKALUSTO:
- Telaketjulliset
- Pyöräajoneuvot

DIORAAMAT

SCIFI ja FANTASIA

MUUT

LISÄKSI AUTOPUOLELLA ON TEEMANÄYTTELY, jonka teemana on ELOKUVA. Elikkä ajoneuvot jotka ovat esiintyneet jossakin elokuvassa (Batman - Batmobile, Fast & Furious, Smokey and Bandit - Trans Am, ym) jne.
Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä laitatko ystävällisesti tietoa mallista kuten, mistä elokuvasta kyseinen malli on (koska useissa lefoiisa kuten Bondit on useita automerkkejä)

Sekä sotilaskalustopuolella PANSSARIVAUNU 100vuotta sekä SUOMEN TYKISTÖ.

Teemanäyttelyyn osallistuvat mallit palkitaan erikseen.

Voit siis osallistua niin teemenäyttelyyn kuin aivan "normaaliin" näyttelyynkin

Lisäksi näyttelyssä valitaan Best Of Show sekä paras juniori

Tapahtumasta myöhemmin lisäinfoa, sitä mukaa kun saan niitä järjestettyä.T:Jari

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016 ***PERUTTU***

Lähetetty: 26.04.2016 15.34
Kirjoittaja asco
Tänään Tykkylältä saamani tiedon mukaan tämä tapahtuma on tältä vuodelta peruttu. :banghead:

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016 ***PERUTTU***

Lähetetty: 26.04.2016 20.16
Kirjoittaja Kiertomäntä
Saitko mitään infoa sen enempää, miksi on peruttu?

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016 ***PERUTTU***

Lähetetty: 26.04.2016 20.28
Kirjoittaja Ekku Tarvainen
Kiertomäntä kirjoitti:Saitko mitään infoa sen enempää, miksi on peruttu?
3 mallaria ilmoittautunut ja 15 mallia, näin luki naamakirjassa.

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016 ***PERUTTU***

Lähetetty: 27.04.2016 08.42
Kirjoittaja Henri Haapalainen
PMNetistä:
"Tervehdys.

Ikävä kyllä joudun ilmoittamaan että Malmin Mallitapahtuma on peruttu. Kyse on osallistuja määrän vähäisyydestä. Tällä hetkellä on vai kolme ilmoittautunut ja mallejakin ainoastaan 15 kpl, joten en voi pitää näyttelyä kun ei ole mallejakaan. Kaikki ne jotka ovat varanneet huoneet jo Hotelli Vantaansta voivat perua ne (käsitykseni mukaan ilman lisäkorvausta) jos tekevät nyt sen. En yksin kertaisesti voi enää odottaa pidempään koska muuten joutuisin maksamaan tyhjästä tilasta ison summan joten minulle se dead line tuli vastaan. Olen pahoillani että tässä kävi nyt näin. Pahoitteluni myös heille jotka ovat nähneet suuren vaivan (Heikin kuvituspaja ym) tapahtuman eteen,

Pahoitellen Jari"

Jos oli tuollaiset deadlinet, niin silloin olisi kannattanut laittaa mallien ennakkoilmoittamiselle sama päivämäärä tai aikasempi.
Kaikki tunnetusti jättävät viimetinkaan...
Nyt jäi aikaa vielä viikko ennakkoilmoittautumiselle.

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016 ***PERUTTU***

Lähetetty: 27.04.2016 10.41
Kirjoittaja Ekku Tarvainen
Jarin peruutus ilmoituksessa oli 1 asia mikä kiinnitti huomioni erityisesti eli tilan vuokra. Siinä ei ole mitään ihmeellistä että tilasta pitää jotakin vuokraa tai korvausta maksaa mutta itselleni ei moinen edes käynyt mielessä. On ihan ymmärrettävää että pääsymaksuilla ja ilmoittautumismaksuilla on tarkoitus saada kulut katettua.
En muista enkä jaksa nyt tonkia viime vuotista topicia liittyen tähän tapahtumaan mutta jotakin nyt meni eri tavalla koska näin pääsi käymään.
Meitä harrastelijoita tietysti on "kiittäminen" siitä ettei saada mitään aikaan eikä varsinkaan ajoissa ja näyttely joudutaan peruuttamaan sen takia kun ei ole mitään mitä yleisölle näyttää.
Aikatauluihin ja muihin deadlineihin olen väärä ihminen ottamaan kantaa mutta jos on tiedossa että tila pitää maksaa tiettyyn päivään mennessä niin ehkä ilmoittautuminen olisi pitänyt loppua tuohon mennessä tai jotain.
Eikä saa täysin unohtaa sitäkään asiaa että näyttelyvieraat ja heidän maksamat pääsylipputulot myös olisivat kattaneet kuluja, toki vasta jälkikäteen mutta kuitenkin. Tällaisissa tapahtumissa on aina olemassa omat taloudelliset riskinsä ja tietysti kannattaa aina yrittää löytää mahdollisimman hyvä tila mahdollisimman halvalla että minimoi mahdolliset tappiot.
Ajatus oli kuitenkin hieno ja toivon että ensi vuonna tapahtuma järjestetään. Tsemppiä Jarille ja kaikille muillekin ketkä olitte tätä touhuamassa.
:)

Re: Malmin Mallitapahtuma 2016 ***PERUTTU***

Lähetetty: 27.04.2016 10.48
Kirjoittaja Ekku Tarvainen
Voisiko joku asiantuntija laittaa tuon mun vuodatuksen naamakirjaan ja muihin missä tämä peruutusilmoitus on ollut? Kiitos jos joku viitsii auttaa koska viesti on olevinaan tärkeä.
Mielelläni luen kommentteja mitä ajatuksia teille tuli mun kirjoituksesta ja mitä ajatuksia teille heräsi näyttelyn peruuntumisesta.