Sivu 1/1

Autot ja rakentaminen,osiot.

Lähetetty: 12.12.2009 13.54
Kirjoittaja Kantri
Semmoinen tuli mieleen tuon Huhtalan autot osiossa pitämistä blogeista, että moni näistä autot osion blogeista sopisi hyvin tuonne rakentaminen ketjuun,hiukan siistittyinä tosin.
Siistimisellä tarkoitan että, hyvä juttu kommentit pois, oikeet kysymykset vastauksineen voisi jättää.
Nyttenkin tuossa Escort ketjussa äijä tekee itte osia ja suunnilleen mitä huvittaa ja hyvännäköstä tulee.
Toki tuolla on muitakin ja muittenkin tekemiä rakentavia blogeja, tämän takia nuo olisi siten helpompi löytää tuolta rakentaminen ketjusta?

Re: Autot ja rakentaminen,osiot.

Lähetetty: 12.12.2009 14.32
Kirjoittaja Petri Huhtala
Ihan kaikkia pikku näperryksiä en jaksa ruveta heittelemään eripuolille foorumia, ihan sen takia että rupeaa viemään aikaa aika paljon. Toki jos jotain suurempia vinkkejä tai "ihmetsydeemejä" tulee keksittyä, niin laittelen niitä sinnekin. Viimeksi laitoin renkaiden kaventamisesta/leventämisestä tarinaa, mutta ihan jokaista uudelleen muokkaamaani osaa ei ole järkevää sinne tunkea, koska yleensä tulee osan valmistuttua vielä parempi tapa mieleen. Eli kun saan jonkun kehitettyä viimeiseen evoluutio versioon, laittelen niitä rakennus osioon. Toisaalta kun olen tottunut muovista tekemään kaikenlaisia juttuja, niin en itse aina tajua että niistä voisi olla hyötyä muillekin.

Re: Autot ja rakentaminen,osiot.

Lähetetty: 12.12.2009 14.44
Kirjoittaja Kantri
Petri Huhtala kirjoitti:Ihan kaikkia pikku näperryksiä en jaksa ruveta heittelemään eripuolille foorumia, ihan sen takia että rupeaa viemään aikaa aika paljon. Toki jos jotain suurempia vinkkejä tai "ihmetsydeemejä" tulee keksittyä, niin laittelen niitä sinnekin. Viimeksi laitoin renkaiden kaventamisesta/leventämisestä tarinaa, mutta ihan jokaista uudelleen muokkaamaani osaa ei ole järkevää sinne tunkea, koska yleensä tulee osan valmistuttua vielä parempi tapa mieleen. Eli kun saan jonkun kehitettyä viimeiseen evoluutio versioon, laittelen niitä rakennus osioon. Toisaalta kun olen tottunut muovista tekemään kaikenlaisia juttuja, niin en itse aina tajua että niistä voisi olla hyötyä muillekin.
Tarkoitin että laittaisi tuommoisen ketjun kokonaisena,siis malli ihan alusta loppuun rakennettuna.
Onhan tuolla autot osiossa monia tuommoisia ketjuja, mitkä voisivat olla tuolla rekentaminen ketjussa.

Re: Autot ja rakentaminen,osiot.

Lähetetty: 12.12.2009 14.50
Kirjoittaja Kantri
Ääh,ehkä tuo on näin parempi miten nytten on.Tuossahan vaan kaksi ketjua yhdistyisi ja tietoa voisi olla vielä vaikeampi löytää. :screwy: